Skriveoppdrag

bedriftstrening gruppe

Trenger du hjelp til å skrive treningsfaglige artikler? Jeg har lang erfaring med artikkelskriving, og har blant annet skrevet artikler og kronikker for Aftenposten, VG og Tine.

Jeg kan skrive artikler knyttet til trening, helse, kosthold og livsstil. Min spesialkompetanse omfatter vektreduksjon, rehabilitering av skader, helseeffekter av fysisk aktivitet, restitusjon, kosthold, trening mot maraton/Birken og funksjonell styrketrening.

Jeg kan skrive både dybdeartikler og korte, informative artikler, ut i fra behov. Alt jeg skriver vil være forankret i forskning, min utdannelse og over 10 års erfaring fra treningsbransjen. Vanlig behandlingstid for en artikkel vil som regel være 2-3 uker, avhengig av omfang.

For en komplett oversikt over hva jeg har skrevet, se mine publikasjoner her:

Omtalt i

a
a
a
a
a

"Veldig fornøyd"

“Jeg har opplevd Tores kompetanse og arbeidsinnsats til å overgå det mange får fra en PT. Både personlig trening, kunnskapsbank, motivator og en viktig sparringspartner i arbeidet med å gjøre en livsstilsendring. Det har vært veldig betryggende å ha PT-timer med Tore fordi det er tydelig at han er våken og følger med. Dette viser at Tore virkelig bryr seg om helsen til kundene sine. Istedenfor å rope for å prøve å tyne ut en halvdårlig repetisjon til så har Tore fokus på det som er viktig; god teknikk, riktig belastning, kvalitet i hver repetisjon.”

Scott M


Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag!