Personlig trening

bedriftstrening gruppe

Synes du det er vanskelig å motivere deg til å trene effektivt på egenhånd? Jeg har over 10 års erfaring som personlig trener, og har jobbet med hundrevis av mennesker i alle aldre.

Første konsultasjon bruker vi til å bli kjent og definere dine treningsmål. Videre utarbeider jeg en detaljert plan, og treningene vil deretter bli lagt opp skreddersydd i forhold til dine treningsmål. Jeg legger opp øktene så du utfordres litt utenfor egen komfortsone, men ikke for mye. Fokus vil også være på mestring, og treningsglede.

Min spesialkompetanse omfatter blant annet vektreduksjon, rehabilitering av skader, restitusjon, kosthold, trening mot maraton/Birken og funksjonell styrketrening

For øyeblikket er jeg tilknyttet Studio LVL UP på Frogner I Oslo, et eksklusivt PT-studio hvor du kan booke trening med meg i et privat rom. For mer info om senteret, besøk Studio LVL UP eller klikk knappen under for å booke en uforpliktende konsultasjon.

Book time

Omtalt i

a
a
a
a
a

"Veldig fornøyd"

“Jeg har opplevd Tores kompetanse og arbeidsinnsats til å overgå det mange får fra en PT. Både personlig trening, kunnskapsbank, motivator og en viktig sparringspartner i arbeidet med å gjøre en livsstilsendring. Det har vært veldig betryggende å ha PT-timer med Tore fordi det er tydelig at han er våken og følger med. Dette viser at Tore virkelig bryr seg om helsen til kundene sine. Istedenfor å rope for å prøve å tyne ut en halvdårlig repetisjon til så har Tore fokus på det som er viktig; god teknikk, riktig belastning, kvalitet i hver repetisjon.”

Scott M


Ta kontakt for en uforpliktende prøvetime i dag!