Bedriftstrening

bedriftstrening gruppe

Tren med kollegaer og bygg bedre samhold på arbeidsplassen! Å investere i helse på arbeidsplassen vil bidra til mindre sykefravær og bedre trivsel og samhold på jobb blant de ansatte.

Jeg har lang og bred erfaring med å holde bedriftstreninger, blant annet for Carnegie, Clarkson-Platou, Orkla og NRK.

Øktene vil være varierte og utfordrende, og vil kunne tilpasses til hver enkelt ut ifra ferdigheter og nivå. Fokus under treningene er treningsglede, samhold og at alle skal føle stor grad av mestring underveis.

En typisk økt (60 min) vil vanligvis være lagt opp som en sirkel, med en kombinasjon av styrke og kondisjon. Øktene kan også tilpasses ut fra behov, til for eksempel kontorgym eller stretching for stiv nakke og skuldre eller for vonde rygger. Treningene kan gjennomføres i deres lokaler på jobb eller utendørs, alt ettersom hva dere ønsker.

Omtalt i

a
a
a
a
a

"Veldig fornøyd"

“Jeg har opplevd Tores kompetanse og arbeidsinnsats til å overgå det mange får fra en PT. Både personlig trening, kunnskapsbank, motivator og en viktig sparringspartner i arbeidet med å gjøre en livsstilsendring. Det har vært veldig betryggende å ha PT-timer med Tore fordi det er tydelig at han er våken og følger med. Dette viser at Tore virkelig bryr seg om helsen til kundene sine. Istedenfor å rope for å prøve å tyne ut en halvdårlig repetisjon til så har Tore fokus på det som er viktig; god teknikk, riktig belastning, kvalitet i hver repetisjon.”

Scott M


Ta kontakt for mer informasjon.