Online coaching

bedriftstrening gruppe

Har du lyst på oppfølging og veiledning fra meg som coach, men synes PT-timer blir for dyrt? Da kan online coaching være noe for deg! Mange føler det kan være vanskelig å trene strukturert og effektivt på egenhånd, og opplever at de ikke får resultatene de ønsker seg. I slike tilfeller kan coaching være til stor hjelp.

Jeg hjelper deg med skreddersydd treningsprogram, online oppfølging og veiledning så du er sikret en optimal fremgang fra uke til uke. En treningsplan utarbeides ut ifra dine treningsmål og preferanser. Hvis du ønsker hjelp med kosthold, kan en skreddersydd kostholdsplan også utarbeides.

Første konsultasjon bruker vi til å bli kjent og definere dine treningsmål. Videre utarbeider jeg en plan for trening og/eller kosthold, som du vil følges opp på uke for uke. Planen vil inkludere et detaljert treningsprogram, og instruksjoner for hvordan det skal utføres.

Coaching er mer enn bare et treningsprogram. Jeg veileder og coacher deg gjennom programmet dersom du skulle stå fast. Du vil få tips og anbefalinger underveis for å sikre at du får optimal fremgang på programmet.

Omtalt i

a
a
a
a
a

"Veldig fornøyd"

“Jeg har opplevd Tores kompetanse og arbeidsinnsats til å overgå det mange får fra en PT. Både personlig trening, kunnskapsbank, motivator og en viktig sparringspartner i arbeidet med å gjøre en livsstilsendring. Det har vært veldig betryggende å ha PT-timer med Tore fordi det er tydelig at han er våken og følger med. Dette viser at Tore virkelig bryr seg om helsen til kundene sine. Istedenfor å rope for å prøve å tyne ut en halvdårlig repetisjon til så har Tore fokus på det som er viktig; god teknikk, riktig belastning, kvalitet i hver repetisjon.”

Scott M


Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!